Ons verhaal

De missie van Videown is organisaties begeleiden bij het eigenhandig creëren van professionele videocontent. Ons doel is dat 80% van alle videocontent door organisaties zelf gemaakt wordt. Met de juiste begeleiding, kennis en tools geloven wij dat dit mogelijk is. Bekijk welke mogelijkheden Videown biedt voor onder andere je website en social media…

Het is niet de vraag of, maar wanneer je video als communicatiemiddel gaat inzetten!

Video is overal. Het is dé manier van communiceren. Maar de top is nog niet bereikt. De wereld van video blijft doorgroeien en jouw organisatie heeft de kans om mee te groeien. Maar liefst één derde van alle activiteit op internet is het bekijken van video. Logisch, want ons brein verwerkt video 60.000 keer sneller dan tekst. Een videoboodschap wordt zes keer beter onthouden dan tekst. Dit is de reden dat social media berichten twaalf keer beter scoren met video.

Het is dus niet de vraag of, maar wanneer je video als communicatiemiddel gaat inzetten!

Het concept Videown is ontstaan vanuit de behoefte bij organisaties om méér te communiceren met video. Maar daar is vaak onvoldoende budget voor. Wij willen een brug slaan tussen het uitbesteden en eigenhandig creëren van professionele videocontent. Met als doel: 80% van alle videocontent wordt door organisaties zelf ontwikkeld.

Als partner van Videown word je aan de hand genomen in de wereld van video. Met een enthousiast en behulpzaam team behalen we jouw doelstellingen. Zodat jouw organisatie groeit, net als video.